PLS Professional Language Services BV

Translators for banks, insurers and the legal profession

Our new website is in the process of being translated. The relevant information is included here temporarily in Dutch. If you have any queries, kindly contact us by telephone (+31-20-6185795) or email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Tot onze diensten behoren de volgende werkzaamheden:

  • het leveren van (beëdigde) vertalingen, voornamelijke van en naar het Engels, voor bedrijven en overheidsinstellingen op het gebeid van rechten en financiële dienstverlening;
  • het redigeren/corrigeren van teksten die in het Nederlands of Engels geschreven zijn;
  • het geven van taalkundig advies omtrent diverse zaken zoals het interpreteren van contracten en andere documenten, tot het geven van advies over marketing teksten, correspondentie e.d.;
  • tekstschrijven in het Nederlands en direct in het Engels;
  • taalonderwijs aan medewerkers van organisaties en coaching van individuën in sleutelposities in organisaties.

Deze activiteiten worden ook geleverd op een wijze die specifiek gericht is op het hoger onderwijs ter ondersteuning van hun activiteiten op het gebied van internationalisering.

Graag ondersteunen wij particuliere klanten in verband met diverse activiteiten en taken van sollicitaties tot emigratie en juridische procedures in het buitenland.

Meer informatie omtrent deze activiteiten treft u aan in het menu hierboven (per activiteit) of links (per sector).

Search