PLS Professional Language Services BV

Translators for banks, insurers and the legal profession

Our new website is in the process of being translated. The relevant information is included here temporarily in Dutch. If you have any queries, kindly contact us by telephone (+31-20-6185795) or email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Taalcursussen

Coaching van individuen en groepen

 

Taalcursussen

Wij bieden op maat gesneden taalcursussen Engels voor internationale bedrijven en instellingen, die de taal- en communicatievaardigheden van hun medewerkers willen verbeteren. Deze cursussen kunnen van algemene aard zijn of functiegericht (bijv. marketing, sales, HR enz.). Tevens is het mogelijk andere opleidingsdoelen te integreren in de taalcursus, waardoor meerdere doelen tegelijkertijd worden gediend.

Hierbij kan gedacht worden aan het geven van presentaties, het simuleren van adviesgesprekken met klanten en het schrijven van voorbeelden van offertes en memo's, gericht aan klanten.

Als u het bewustzijn bij medewerkers van uw organisatiestrategie hoog in het vaandel heeft staan of medewerkers meer wilt betrekken bij de strategie van uw onderneming, kunnen taalcursussen ondersteunend zijn hierbij.

Uiteraard kunnen wij ook meer generieke taalcursussen verzorgen voor groepen uit verschillende afdelingen of vestigingen.

In principe kunnen onze cursussen overal in Nederland, de EU of, in meer gecomprimeerde vorm, op andere locaties worden verzorgd.

 

Coaching

Soms heeft een internationaal gerichte afdeling geen taalcursus als zodanig nodig en ook geen vertaling van documenten, presentaties e.d., maar doorgaande ondersteuning op het gebied van taal. Dit kan het ene moment het nakijken van een memo inhouden en het andere moment betrekking hebben op het doornemen van een presentatie, waarbij een trial wordt gegeven van de presentatie in het Engels aan een belangrijke klant of groep van klanten. Ook kunnen wij voor u een kritische blik werpen op een website of ondersteuning bieden bij een vergadering met Engelstalige klanten.

Wij bieden op maat gesneden ondersteuning aan groepen medewerkers en individuele medewerkers/managers bij hun internationale contacten, zodat taal niet als een barrière hoeft te worden ervaren bij het leveren van klantgerichte diensten van hoge kwaliteit.

Search